Καλωσήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα Geniusbaby.gr. Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό μας τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.

Πνευματική Ιδιοκτησία.

Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geniusbaby.gr, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος δικτυακού τόπου  ανήκουν στο geniusbaby.gr είτε αφορούν νομίμως τρίτα μέρη.

Εγγραφή

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην/στις υπηρεσία/ες του Geniusbaby.gr συμφωνεί με τα ακόλουθα:

 1. Παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το Geniusbaby.gr στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του
 2. Να διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη. Για αγορές στην ιστοσελίδα μας δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή.

Χρήση της Ιστοσελίδας μας

Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα ή/και υποβάλλοντας παραγγελία μέσω αυτής, αναλαμβάνετε:

 1. Να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μόνο για να υποβάλετε θεμιτά ερωτήματα ή παραγγελίες.
 2. Να μην προβαίνετε σε ψευδείς ή δόλιες παραγγελίες. Εάν θεωρήσουμε ευλόγως ότι έχει υποβληθεί τέτοια παραγγελία διατηρούμε το δικαίωμα να την ακυρώσουμε και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές.
 3. Να μας παρέχετε με ορθότητα και ακρίβεια την ταχυδρομική σας διεύθυνση, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail), ένα τουλάχιστον τηλέφωνο επικοινωνίας, το ονοματεπώνυμό σας ή/και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας. Επίσης αποδέχεστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο.

Εφόσον δεν μας παρέχετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, η παραγγελία σας δε μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Για να υποβάλετε την παραγγελία σας εγγυάστε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα να συνάπτετε δεσμευτικές συμβάσεις.

Βάπτιση

Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν ισχύει για τα βαπτιστικά προϊόντα. Η παραγγελία στα βαπτιστικά κατοχυρώνεται είτε με την συνολική πληρωμή τους με τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα μέσω του e-shop ή με προκαταβολή το 50% επί του τελικού ποσού μέσω τραπέζης και εξόφληση πριν την αποστολή.

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε ( να μην έχουν πλυθεί, χρησιμοποιηθεί, και να μην αφαιρεθεί τα ταμπελακια). Για τις αλλαγές απαιτείται να έχετε στην κατοχή σας την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.

Στην περίπτωση που  το προϊόν ή προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά  το geniusbaby.gr  οφείλει την αντικατάσταση του προϊόντος. Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την αντικατάσταση του από κάποιο άλλο της επιλογής σας, ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας, με την υποχρέωση να καλύψετε την επιπλέον διαφορά που θα προκύψει ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.

 • Ελλάδα:
  Πρωτη αλλαγή δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
  Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας.
  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καλέστε μας στο 2310 265.396 |2315 535 566 | 6987.701662 (ή στο Viber ή στο What’s Up ) και ένας εκπρόσωπος μας θα σας εξυπηρετήσει.
 • Κύπρος:
  Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν μέσα σε 10 ημέρες της αρχικής σας παραγγελίας.
  Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και πρέπει να εξοφλούνται από εσάς στον κούριερ.
  Για την άμεση εξυπηρέτηση σας καλέστε μας στο 00302315 535 566 και ένας εκπρόσωπος μας θα σας εξυπηρετήσει.

Λανθασμένες αποστολές

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα πρέπει καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής εντός 7 ημερών από την παραλαβή και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος Επιστροφής.

Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

Ακυρώσεις Παραγγελιών
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση πριν την ολοκλήρωση της καλώντας στο 2310 265.396 |2315 535 566 | 6987.701662 (ή στο Viber ή στο What’s Up ) ή με email στο info@geniusbaby.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Ανωτέρα Βία
Η Geniusbaby.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της Geniusbaby.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Περιορισμός Ευθύνης

Το geniusbaby.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Οι φωτογραφίες, οι περιγραφές και οι τιμές των προϊόντων μας ελέγχονται και ενημερώνονται τακτικά, παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν λάθη στις περιγραφές ή στις εικόνες, μικρές αποκλίσεις στα εικονιζόμενα χρώματα λόγω διαφοράς χρωματικής απόδοσης του φωτισμού ή της οθόνης που τα αναπαραγάγει, αποκλείσεις στις διαστάσεις των ρούχων ή στις συνιστώμενες ηλικίες και ύψη.
Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε να σας παρέχουμε διευκρινήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες εφόσον το επιθυμείτε.

Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων του καταστήματός μας συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. (24%). Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος δύνανται να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το Geniusbaby.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Κρυπτογράφηση.

Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή σας (on-line session), όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 256-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Google Analytics

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων, που προσφέρεται από την Google. Το Google Analytics χρησιμοποιεί “cookies”, που είναι αρχεία σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και διευκολύνουν στην ανάλυση της χρήσης που κάνετε στην ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται από τα cookies σχετικά με τη χρήση σας (συμπεριλαμβανομένης της IP διεύθυνσής σας) μεταφέρονται σε ένα διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση που κάνετε στην ιστοσελίδα, να συντάξει αναφορές για τους διαχειριστές της σχετικά με τις δραστηριότητες αυτές και να παρέχει άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου και του διαδικτύου.

Η Google μπορεί επίσης να μεταβιβάσει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, υπό την προϋπόθεση ότι προβλέπεται από το νόμο ή εάν τυχόν τρίτα μέρη επεξεργάζονται τα δεδομένα εκ μέρους της. Η Google δε θα συσχετίσει τη διεύθυνση IP σας με κανένα άλλο δεδομένο που κατέχει. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Google Analytics, επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας, αλλά επισημαίνουμε ότι σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της παρούσας ιστοσελίδας.

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται από την Google, με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω και για τον ανωτέρω σκοπό.

Facebook Pixel

Το pixel του Facebook είναι ένα εργαλείο στατιστικών στοιχείων που μας επιτρέπει την ανάλυση αποτελεσματικότητας των διαφημίσεών μας, κατανοώντας τις ενέργειες που κάνουν οι χρήστες στον ιστότοπό μας.

 

Επικοινωνία για ερωτήσεις, σχόλια ή Παράπονα

Εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή παράπονα σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή εάν θεωρείτε ότι δεν έχουμε ακολουθήσει τις αρχές που ορίζονται σε αυτή, παρακαλούμε να μας στείλετε email στο info@geniusbaby.gr.