Για Ελλάδα και Κύπρο

.: Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard, Maestro ή American Express οποιασδήποτε τράπεζας. Εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον  πληρωμών της  ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή η  ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αποστέλλει στην εταιρεία μας ενημερωτικό email στην εταιρεία μας με την κατάσταση συναλλαγής  επιτυχής συναλλαγή ή ανεπιτυχής συναλλαγή.

Το geniusbaby.gr δεν λαμβάνει ΠΟΤΕ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας  ούτε αποθηκεύει κάποιο σχετικό στοιχείο της.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την δική σας ασφάλεια μην δώσετε ποτέ στοιχεία της κάρτας σας μέσα από email. Από το geniusbaby.gr δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ στοιχεία της κάρτα σας μέσα από email ή τηλεφωνικός. Σε περίπτωση που λάβετε παραπλανητικό email παρακαλώ να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

H σελίδα μας έχει όλα τα πιστοποιητικά από την τράπεζα Πειραιώς ώστε να διασφαλίσει οτι η συναλλαγή σας θα είναι 100% ασφαλής.


Στόχος μας είναι η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη των πελατών μας!

.: Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή εξοφλείται στον μεταφορέα κατά την  παραλαβή της παραγγελίας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3.00€ και ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο.
Η αντικαταβολή είναι μέθοδος πληρωμής γι’ αυτό και δεν συμπεριλαμβάνεται  στα δωρεάν μεταφορικά.

Βάπτιση

Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν ισχύει για τα βαπτιστικά προϊόντα. Η παραγγελία στα βαπτιστικά κατοχυρώνεται είτε με την συνολική πληρωμή τους με τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα μέσω του e-shop ή με προκαταβολή το 50% επί του τελικού ποσού μέσω τραπέζης και εξόφληση πριν την αποστολή.

.: Κατάθεση στην τράπεζα

Η εταιρεία geniusbaby.gr συνεργάζεται με την τράπεζα Πειραιώς. Κατά την κατάθεσή σας στην τράπεζα πρέπει να φαίνεται ξεκάθαρα το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός παραγγελίας. Για καταθέσεις μεταξύ λογαριασμών της Τράπεζας Πειραιώς δεν υπάρχει χρέωση.
Τα έξοδα μεταφοράς εμβάσματος, από άλλη τράπεζα προς την Τράπεζα Πειραιώς επιβαρύνουν εξολοκλήρου εσάς.(Σε περίπτωση που δεν γίνει αποδοχή ολόκληρου  του ποσού εξόδων όπως ορίζεται από τις τράπεζες για την μεταξύ τους μεταφορά, η παραγγελιά σας δεν ισχύει κ θα πρέπει να προχωρήσετε σε καινούρια κατάθεση εξόφλησης του υπολοίπου του εμβάσματος ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελιά σας.)
Οι αποστολές γίνονται μόνο αφού φανεί το έμβασμα στον αριθμό λογαριασμού μας.

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 6215 140 550 891
Ιban: Gr 88 0171 2150 0062 1514 0550 891
Βασιλική Ντήμου

Το παρακάτω βιντεάκι είναι ένας οδηγός για το πώς να κάνετε τις αγορές σας και εξηγεί αναλυτικά όλους τους τρόπους πληρωμής.